Національна Категорія D
Якщо Ви плануєте перебувати на території Республіки Польща більше ніж 90 днів, Вам необхідно подавати документи на довгострокову візу. Подати заявку на таку візу Ви можете до Пункту Прийому Візових Анкет або до Посольства/Консульства Польщі в Україні. Для цього, будь ласка, призначте дату подачі онлайн або за допомогою кол-центру.

Заявникам необхідно надати відповідні документи, які підтверджуватимуть те, що вони належать до цієї категорії. Перелік документів можна отримати, перейшовши за посиланням «Необхідні документи».

Будь ласка, зауважте, що відсутня можливість подачі документів з метою супроводу заявників, які планують працювати у Польщі не більше ніж 180 днів протягом року.

Заявникам, які планують подавати документи на отримання візи з метою виконання праці у Польщі, рекомендується ознайомитися з Інформатором для працівників Натисніть тут,  щоб завантажити файл. Натисніть тут, що завантажити порадник для тих, хто їде до Польщі з метою праці.


Будь ласка, зверніть увагу, що в ППВА в Одесі немає можливості подавати документи на основі Карти Поляка. Заявникам, що мають Карту Поляка, необхідно подавати документи безпосередньо до Генерального Консульства Польщі в Одесі.